AJANVARAUS & INFO

HAIR AND EDUCATION

 

Ajanvaraus Crystal Salon

Työskentelen Turun keskustassa Crystal Salonissa. Toteutan värit ja leikkaukset, hiushoidot ja etenkin kampaukset asiakkailleni vankalla ammattitaidolla.  

Morsian 2024

Kesän listat aukeavat aina saman vuoden tammikuussa asteittain.

Tammi-huhtikuun viikonloput aukeavat 16.10.2023 klo 9.00.

Toukokuu 2024
aukeaa 2.1.2024 klo 9.00
Kesäkuu 3.1.2024 klo 9.00
Heinäkuu 4.1.2024 klo 9.00
Elokuu 5.1.2024 klo 9.00

Loppuvuosi 2024 aukeaa
27.5.2024 klo 9.00

Varaukset Crystallissa paikanpäällä tai puhelimitse
044 2422520

Huom! Teen kampaukset ensisijaisesti Crystallissa, jotta pystyn palvelemaan kaikkia halukkaita paremmin, lisäksi liikkeessä on itselle otollinen ympäristö työskennellä.

 

Kuinka valmistautua morsiuskampaukseen?

Koekampaus olisi hyvä olla 1-2 viikkoa ennen häitäsi, tai jopa samalla viikolla, jotta tämä säilyy tuoreessa muistissa niin sinulla kuin kampaajallasi.

– Etsi valmiiksi referenssikuvia kampauksista ja pohdi mistä niissä pidät. 

– Referenssikuvia etsiessäsi suosittelen katsomaan kampauskuvia, joiden hiusväri on lähellä omaasi. Tummissa hiuksissa esillä on enemmän muoto ja vaaleassa hiuksessa pinta.

– Suunnittele kampaajasi kanssa hyvissä ajoin, koska hiukset kannattaa värjätä ennen hääpäivää. Suosittelen hoitokäsittelyä värjäyksen yhteydessä. 

– Mikäli hiustenleikkaus on ajankohtaista ennen kampausta, se on suositeltavaa tehdä ennen koekampausta. Jos sinulla on todella paksut hiukset kannattaa latvoja keventää.

– Keskustele kampaajasi kanssa mahdollisista hiuslisäkkeistä kampaustasi varten.

– Muista hoitaa hiuksiasi laadukkailla kotihoitotuotteilla ennen hääpäivääsi. Kampaajasi antaa tähän sinulle suositukset. Hyvin hoidettua hiusta on helpompi käsitellä. 

– Suosittelen koekampaukseen vaaleaa paitaa, jonka kaula-aukko mukailee hääpukuasi. Näin kampausta on helpompi hahmottaa. 

– Ennen kampausta suosittelen pesemään hiuksesi edeltävänä iltana tai samana aamuna, mikäli hiuksesi rasvoittuvat herkästi.

– Tulehtan koekampaukseen ja hääkampaukseen puhtailla ja kuivilla hiusilla. Vältä kireää ponnaria tai lippistä, jotta hiuksiisi ei tule painaumia ennen kampausta. 

– Muista mainita, mikäli kampaukseesi tulee huntu. Otathan hunnun mukaasi jo koekampaukseen. Jos huntu ei ole paikallaan koko päivää, käyn esimerkiksi kaason kanssa läpi hunnun laiton ja sen pois ottamisen.

– Mikäli haluat kampaukseesi koristeita, voit ottaa ne mukaasi koekampaukseen. 

– Mikäli kampaukseesi tulee kukkia, pyytäisin floristiasi laittamaan kukkien varsien ympärille teipin ja rautalangan, jotta ne pysyvät tukevasti kampauksessasi koko päivän. 

Vielä tärkeimmät:

Saavuthan paikalle ajoissa. Varaa mukaasi pientä purtavaa, jännittäessä syöminen saattaa unohtua.  Pue päällesi paita, joka on helppo ottaa pois, esimerkiksi huppari.

Kysy rohkeasti lisää!

Sähköposti laura@bylauracarita.fi

Puhelinnumero 041 433 6193

Instagram @bylauracarita & bylauracaritaeducation

TikTok bylauracarita

Pinterest bylauracarita